Δες τι σου επιφυλάσσει το μέλλον Κάλεσε Τώρα στο 6974058041
Η πρόβλεψη είναι πρόληψη.

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Ετήσια πρόβλεψη 2013


ΚΡΙΟΣ 21/03 – 19/04


Το ξεκίνημα της  Χρονιάς σας βρίσκει αισιόδοξους. Η πιο ερωτική περίοδος για εσάς θα είναι, όταν η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο σας. Ξεκινάει το τελευταίο 10ήμερο του Μαρτίου ως τα μέσα του Απριλίου. Ευνοϊκή μήνες είναι ο Ιούλιος και ο Οκτώβριος. Η αυτοπεποίθησης και η γοητεία σας θα είναι στα πάνω της. Από τα μέσα Απριλίου ως τα μέσα Μάιου είναι καλή περίοδος για να προωθήσετε θέματα καριέρας.
  Θα μπορούσατε να ζητήσετε αύξηση. Προσοχή θα χρειαστεί ο Δεκέμβριος. Οι εκλείψεις της άνοιξης σας επηρεάζουν στον οικονομικό τομέα. Μην αφήνετε εκκρεμότητες και μην δημιουργήσετε νέες υποχρεώσεις αυτή την περίοδο. Τον Απρίλιο και τον Νοέμβριο προσέξτε την υγεία σας.



ΤΑΥΡΟΣ 20/04 – 20/05


Η Χρονιά ξεκινάει με ανεβασμένο το ηθικό σας. Θα περάσετε κάποιες δοκιμασίες στα αισθηματικά σας και θα μπορέσετε να καταλάβετε αν η σχέση σας βασίζετε σε γερές βάσεις. Καλή περίοδος είναι από τα μέσα Απριλίου  ως το πρώτο 10ήμερο του Μαΐου και από τις αρχές Νοεμβρίου ως τις 21 Δεκεμβρίου, Ιδιαίτερα ευνοϊκό διάστημα είναι από τα τέλη Ιουλίου ως το πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου. Για πολλούς από εσάς θα είναι χρονιά δεσμεύσεων. Ο Φεβρουάριος είναι δημιουργικός μήνας για την καριέρα σας. Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με τα οικονομικά σας. Τους μήνες της άνοιξης αλλά και τον Οκτώβριο προσέξτε την υγεία σας, είστε επιρρεπείς στα ατυχήματα.


ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Η Χρονιά ξεκινάει με έντονα συναισθήματα κυρίως για την συναισθηματική σας ζωή. Τα πιο σημαντικά γεγονότα θα συμβούν προς το τέλος της Άνοιξης. Καλή περίοδος είναι από τα μέσα Αυγούστου ως το πρώτο 10ήμερο του Σεπτέμβρη. Θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να δείξετε την αξία σας. Στις 20/04 η έκλειψη Σελήνης δυσκολεύει τους εργασιακού σας στόχους. Τα οικονομικά είναι ένα θέμα που σας αγχώνει όμως  θα μπορέσετε να προωθήσετε φιλόδοξους στόχους και να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες. Θα ασχοληθείτε με  μελλοντικά σχέδια και την  επιθυμία σας για ταξίδια.  Η έκλειψη Σελήνης στις 25/06 θα επηρεάσει θέματα υγείας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 - 22/07

Το ξεκίνημα της χρονιάς σας βρίσκει με έντονη την ανάγκη να ασχοληθείτε με  το άλλο σας μισό. Όσοι έχετε πάρει απόφαση να δείτε σοβαρά την σχέση σας θα δεθείτε περισσότερο με το έτερο σας ήμισυ και θα κάνετε ένα βήμα εξέλιξης.  Ο Κρόνος θα δώσει τέλος στις σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσης.  Τα συναισθήματα θα είναι έντονα, δεν θα λείπουν οι ζήλιες. Το 2έρο 6μηνο είναι σημαντικό για την συναισθηματική σας ζωή. Στα οικονομικά σας δεν θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές. Από τα μέσα Ιουνίου θα μπορέσετε να επωφεληθείτε, αρκεί να κάνετε σωστούς χειρισμούς. Προσέξτε την υγεία σας και μην αφήσετε να πάρετε περιττά κιλά.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Με ανεβασμένη την ερωτική διάθεση σας βρίσκει η νέα χρονιά. Κάποιοι θα βρείτε το άλλο σας μισό. Θα σας απασχολεί γενικότερα η προσωπική σας ζωή . Κάποιοι θα αναζητήσετε την περιπέτεια στον έρωτα για να βγείτε από την ρουτίνα.  Μάρτιος, Απρίλιος και Ιούλιος είναι οι πιο ερωτικοί μήνες. Λόγο της θέσης του Άρη πολλές φορές θα νοιώθετε ανυπόμονοι, νευρικοί όμως σταδιακά περνάτε σε μια νέα εποχή επαγγελματικών δραστηριοτήτων. Τα οικονομικά σας δεν φέρνουν κάποια ουσιαστική αλλαγή, προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι στα σκαμπανεβάσματα. Στα τέλη Ιουνίου θα νιώσετε κάποιες ενοχλήσεις στην υγεία σας. Φροντίστε καλύτερα τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μοιρασμένους ανάμεσα στην συναισθηματική αλλά και την επαγγελματική σας ζωή θα σας βρει η νέα χρονιά. Οι υποχρεώσεις είναι αρκετές αλλά και κάποιοι από εσάς θα βρείτε τον έρωτα. Την Άνοιξη ενισχύεται ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον σας για την προσωπική σας ζωή. Φεβρουάριο, Μάρτιο θα κάνετε κάποια γνωριμία που θα σας τραβήξει την προσοχή αλλά στην πορεία θα φανεί κατώτερη των προσδοκιών σας. Το πρώτο 6μήνο είναι ευνοϊκό για τα επαγγελματικά σας. Τα σχέδια σας προωθούνται εύκολα και αναγνωρίζετε η προσπάθεια σας. Τα οικονομικά είναι δύσκολο κομμάτι.  Αποφύγετε κάθε ρίσκο. Προσπαθήστε να μην χάσετε την αξιοπιστία σας. Προβλήματα υπερκόπωσης μπορούν να προκύψουν προς το τέλος της Άνοιξης.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 23/10

Δυναμικά ξεκινάει η νέα χρονιά, με τον Άρη να ευνοεί την συναισθηματική σας ζωή. Είστε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και κινείστε αποφασιστικά για να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Οι 2 πρώτοι μήνες της χρονιάς θα φέρουν ένα νέο έρωτα ειδικά στους ελεύθερους. Μάιο, Ιούνιο και Αύγουστο θα συμβούν σημαντικά γεγονότα στην ερωτική σας ζωή. Πολλοί θα τελειώσετε μια σχέση που σας καταπιέζει. Σημαντικές αποφάσεις θα πάρετε στα τέλη Μαρτίου. Ο Ιούνιος είναι σημαντικός μήνας για την εξέλιξη της καριέρα σας.  Φεβρουάριο, Μάρτιο να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας και σε τυχόν εξετάσεις πάρτε κ 2έρη γνώμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24/10 – 22/11

Ενδιαφέρουσα συνεχίζει να είναι η καθημερινότητα σας. Οι επαφές με φίλους σας χαρίζουν ωραίες στιγμές. Προσοχή χρειάζεται με τις εντάσεις μέσα στην οικογένεια. Η Αφροδίτη θα βρίσκετε στο ζώδιο σας από 11/09 – 07/10 και θα είναι η πιο ευνοϊκή περίοδος για την ερωτική σας ζωή. Φεβρουάριο, Μάρτιο οι αδέσμευτοι θα βρουν το άλλο τους μισό. Θα πάρετε κάποιες αποφάσεις που αφορούν το σπίτι η την ακίνητη περιουσία. Η δουλειά είναι ασταθής τομέας όμως θα σας δοθεί η ευκαιρία να πάρετε πρωτοβουλίες. Το πρώτο 6μήνο για τα οικονομικά σας είναι ευνοϊκό. Τον Μάιο και τον Νοέμβριο προσέξτε την υγεία σας.  

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Η Αφροδίτη βρίσκετε στο ζώδιο σας και έτσι η αρχή της νέας χρονιάς σας βρίσκει με ανεβασμένη την ερωτική διάθεση καθώς και στις 07/10 – 05/11. Κάποιοι θα ερωτευτείτε. Η παρουσία του Ουρανού στον Κριό σας κάνει να αναζητάτε νέες προκλήσεις.  Η καθημερινότητα σας θα είναι αρκετά δραστήρια. Κάποιες συζητήσεις που θα προκύψουν θα σας δώσουν λύσεις για ζητήματα που σας απασχολούν. Το 2έρο 6μήνο είναι πιο θετικό για την καριέρα σας. Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο θα μπορέσετε να κάνετε νέα ξεκινήματα, να προωθήσετε σχέδια και να υπογράψετε συμβόλαια. Απρίλιο, Μάιο και Νοέμβριο προσέξτε την υγεία σας.  



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Περνώντας η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, στις 09/01 θα ανεβάσει την ερωτική σας διάθεση. Κάποιοι θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας γοητεύσει. Εξίσου ευνοϊκή θα είναι από τα μέσα Απριλίου ως τις 09/05.  Θα υπάρξουν ευχάριστες στιγμές. Μια ανακαίνιση η μετακόμιση θα προκύψει. Η χρονιά δεν προσφέρει ηγετικές θέσεις στην καριέρα. Θα μπορέσετε να βάλετε μακροπρόθεσμους στόχους. Η συλλογική προσπάθεια θα αποδίδει περισσότερο από την ατομική. Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή.  Μην είστε σπάταλοι, οικονομικά οφέλη θα προκύψουν μόνο μέσα από σωστές επιλογές.  Επαφές, γνωριμίες και ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα θα προκύψουν. Τον Μάιο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο προσέξτε περισσότερο την υγεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 18/02

Θετικά ξεκινάει η νέα χρόνια. Έχετε ενέργεια και καλή διάθεση. Η θέση του Δία και του Άρη ευνοούν τα σχέδια σας και την συναισθηματική σας ζωή. Θα δοθούν ευκαιρίες για μια σχέση η συνεργασία. Από το Φεβρουάριο ως τον Ιούνιο  και από 15/08- 11/09 υπάρχουν θετικοί οιωνοί. Μια νέα σχέση, ένας γάμος η μια συμβίωση θα προκύψουν. Επαγγελματικά θα αναλάβετε ένα ηγετικό πόστο, το αίσθημα ευθύνης θα προκαλεί άγχος. Η έμπνευση και η αξιοποίηση των ταλέντων σας θα είναι το κλειδί για να κερδίσετε χρήματα. Θα αλλάξει ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τις ενοχλήσεις σε θέματα υγείας.


ΙΧΘΥΕΣ 19/02 – 20/03

Η Χρονιά ξεκινάει ευχάριστα με συζητήσεις και νέες γνωριμίες. Το 2έρο 6μήνο είναι πιο ευνοϊκό για την συναισθηματική σας ζωή. Από τα μέσα Ιουλίου και μετά θα φέρει στην ζωή σας μια σημαντική εξέλιξη που θα σας χαροποιήσει. Θα δοθούν ευκαιρίες για την δουλειά σας.  Τον Οκτώβριο θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες  και οι κόποι σας. Άτομα κύρους αναγνωρίζουν τα ταλέντα σας. Ο Οικονομικός τομέας είναι ένα δύσκολο κομμάτι με πολλά σκαμπανεβάσματα. Από τον Αύγουστο ως τα μέσα Οκτωβρίου αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία για ξεκούραση. Είναι ένα έντονο διάστημα που σας επηρεάζει ψυχολογικά.