Δες τι σου επιφυλάσσει το μέλλον Κάλεσε Τώρα στο 6974058041
Η πρόβλεψη είναι πρόληψη.

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Η Τάση τής Εβδομάδας

 Αισιοδοξία και αρμονία δημιουργούν μοναδικές στιγμές και καταστάσεις στις σχέσεις.

Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για τις διαπροσωπικές σχέσεις καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσουμε πιθανές δυσκολίες και να περάσουμε μοναδικά με τις παρέες και το ταίρι μας..


Στις 11 ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του σταθερού Σταυρού: Ταύρο, Λέων, Σκορπιό, Υδροχόο

 Οι εκπρόσωποι των συγκεκριμένων ζωδίων που έχουν γεννηθεί το 1ο  10ήμερο καλούνται να πάρουν πρωτοβουλίες και να ξεκαθαρίσουν ζητήματα που αφορούν την οικογένεια, την προσωπική και επαγγελματική ζωή. Ζητήματα σε φιλικό επίπεδο έρχονται στην επιφάνεια και δεν αποκλείεται να οδηγηθούμε σε επιλογές προσώπων αφήνοντας άλλους στο παρελθόν.


Στις 13 το 6γωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Κρόνο στον Υδροχόο μας δίνει την ευκαιρία να σταθεροποιήσουμε τα συναισθήματά μας. Αισιοδοξία και ωριμότητα εναρμονίζονται και δημιουργούν μία σταθερή βάση για την προσωπική μας ζωή. Οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν αυτό το χρονικό διάστημα θα έχουν μακροχρόνια πορεία καθώς στηρίζονται σε γερές βάσεις.


Στις 15 Το 3γωνο του Ήλιου από τον Ζυγό με τον Δία στον Υδροχόο βοηθά να προχωρήσουμε σημαντικές υποθέσεις που αφορούν την επαγγελματική και προσωπική μας ζωή. Οι ευκαιρίες που θα μας δοθούν θα είναι μοναδικές για αυτό οφείλουμε να τις αξιοποιήσουμε για να προχωρήσουμε με γοργά βήματα προς το μέλλον. Ευνοϊκές θα είναι πιθανές νέες γνωριμίες που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για νέες συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις.


Η αισιοδοξία και η ισχυρή βούληση θα οδηγήσουν στην επιτυχία και την αναγνώριση, κάτι που έχουμε έντονα ανάγκη στο επίπεδο των διαπροσωπικών σχέσεων. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για εξόδους που θα μας φέρουν πιο κοντά με νέα πρόσωπα. Αυτά τα νέα πρόσωπα θα μας βοηθήσουν να αλλάξουν την προσωπική μας κοσμοθεωρία, να διευρύνουμε τους στόχους μας και να επαναπροσδιορίσουμε τις φιλοδοξίες μας.


Στις 17 το 6γωνο του ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό με την Αφροδίτη στον Τοξότη ενισχύει την ανάγκη για να έρθουμε σε επαφή και πάλι με πρόσωπα από το παρελθόν που μας έχουν λείψει. Η καλή επικοινωνία και η ανάγκη για συζήτηση θα μας φέρουν πιο κοντά με αυτούς που αγαπάμε, που είναι σημαντικοί για εμάς, που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας.


Η συνθήκη είναι ιδανική ώστε να επιλυθούν ζητήματα του παρελθόντος που έχουν επηρεάσει την προσωπική μας ζωή. Παράλληλα πιθανό είναι να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν διεκδικώντας και πάλι να βρεθούν δίπλα μας. Αυτό είναι βέβαιο ότι θα μας χαρίσει αισιοδοξία, κέφι.