Δες τι σου επιφυλάσσει το μέλλον Κάλεσε Τώρα στο 6974058041
Η πρόβλεψη είναι πρόληψη.

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Πρόβλεψη 2022

 Όλα τα ζώδια το 2022 θα επαναπροσδιορίσουν τις αξίες τους, καθώς οι συνθήκες αλλάζουν σημαντικά και μας καλούν να αναγνωρίσουμε την ουσία της ζωής σε όλες τις καταστάσεις. Με τον Πλούτωνα να κινείται στο 3ο 10ήμερο του Αιγόκερου ζητήματα εξουσίας έρχονται στην επιφάνεια και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο διαχείρισης σημαντικών καταστάσεων που αγγίζουν τις κοινωνίες..


Ο Ποσειδώνας από το 3ο 10ήμερο των Ιχθύων μας καλεί να επικεντρωθούμε στην ενσυναίσθηση, την κατανόηση και την δημιουργία και να αφεθούμε στη φαντασία που μπορεί να εξελίξει το πνεύμα μας. Ο Ουρανός από το 2ο 10ήμερο του Ταύρου ανατρέπει τα δεδομένα σε οικονομικό και ψυχολογικό επίπεδο. Οι αλλαγές που προκύπτουν στον τρόπο διαχείρισης της ύλης και του εισοδήματος μας οδηγεί σε μία νέα ενσυναίσθηση και συμπεριφορά που αφορούν το χρήμα και το κατά πόσο είμαστε εξαρτημένοι απόλυτα από αυτό..


Καθοριστικές θα είναι οι Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού στις 30.04, στις 16.05, στις 25.10 και στις 08.11 καθώς αναδεικνύουν ζητήματα που αγγίζουν στις αξίες, την ύλη και την ψυχολογία μας. Τοξικές καταστάσεις και σχέσεις έρχονται στην επιφάνεια. Ήρθε η ώρα να τις αντιμετωπίσουμε με αποφασιστικότητα ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα και βάζοντας φρένο σε πιθανές αλόγιστες και υπερβολικές διεκδικήσεις.


Με τον Δία να κινείται στους ιχθύες μέχρι τις 11.05 θα  έχουμε την δυνατότητα να επουλώσουμε πληγές του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να αιμορραγούν. Η κατανόηση και η δοτικότητα μας δίνουν τη δυνατότητα να δείξουμε την ψυχή μας και να στηρίξουμε πρόσωπα που έχουν απόλυτα ανάγκη. Η δημιουργία και ο ρομαντισμός μας φέρνουν σε επαφή με πρωτόγνωρα συναισθήματα.


Με τον Δία να κινείται στον Κριό από 11.05 μέχρι 28.10 η ανάγκη για πρωτοβουλίες γίνεται εντονότερη από ποτέ. Δεν θα διστάσουμε να πρωταγωνιστήσουμε σε επαναστατικές αλλαγές στη ζωή μας διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό. Διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και επικεντρωνόμαστε σε στόχους και φιλοδοξίες που εξελίσσουν την προσωπικότητά μας..


Με τον Άρη για μεγάλο χρονικό διάστημα στους Διδύμους ενισχύεται η ανάγκη για νέα γνώση, για επικοινωνία, για επαφή με πρόσωπα που νιώθουν ότι βρίσκονται κοντά μας. Από τις 31.10 και μετά όπου ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους μπαίνουμε σε μία εσωτερική διαδικασία που μπορεί να έχει πολύτιμα συμπεράσματα που αφορούν στενές σχέσεις και επαγγελματικές συμφωνίες.


Με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω μέχρι τις 29.01 έχουμε την ευκαιρία να αντιληφθούμε αν το πρόσωπό της ζωής μας μπορεί να σταθεί δίπλα μας σε όλες τις συνθήκες. Παράλληλα είναι περίοδος που μπορεί να αναγνωρίσουμε ζητήματα που αφορούν την καριέρα μας που τελικά δεν μας ικανοποιούν