Δες τι σου επιφυλάσσει το μέλλον Κάλεσε Τώρα στο 6974058041
Η πρόβλεψη είναι πρόληψη.

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Τα Τρια ζωδια πού θα έχουν εύνοια τό 2023

   Κριός:


Είναι η στιγμή να αρπάξετε ότι ευκαιρίες έρχονται στην ζωή σας και να πάρετε κάθε ρίσκο που τόσο καιρό επιθυμούσατε. Ο Δίας από το ζώδιο σας ως τις 16 Μαΐου, θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε τη δουλειά σας, να έχετε προαγωγή, να δεχθείτε μία σπουδαία μεγάλη πρόταση και να κυνηγήσετε το όνειρο σας, το οποίο θα σας αποφέρει και πολλά χρήματα. 

Να θυμάστε πως την οικονομική εύνοια θα την νιώσετε ακόμη περισσότερο από τις 16/05 και μετά όπου ο Δίας θα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου.


                                                 

 Ζυγός:


Μπορεί για εσάς η νέα χρόνια να προβλέπεται με πολλά σκαμπανεβάσματα, ωστόσο θά καταφέρετε να βάλετε τα οικονομικά σας σε μια σειρά, να εξοφλήσετε υποχρεώσεις και χρέη και να ξεκινήσετε την αποταμίευση σας. 

Το 2023 θα  σας φέρει   πολλές ευκαιρίες.. προκειμένου να αυξήσετε τα έσοδα σας και να αναλάβετε δουλειές και ευκαιρίες πού θα τα αυξήσουν .


                                                             

   Ιχθύες:


Από το ξεκίνημα της χρονιάς ο Δίας ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης έχει περάσει στο ζώδιο του Κριού στον τομέα του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με τα οικονομικά σας.


Οι κινήσεις που κάνατε το 2022, οι προσπάθειες καί οι θυσίες, θά αποφέρουν καρπούς. Θα έχετε οικονομική άνοδο και τονώνεται πολύ το εισόδημά σας.